Suchen
  • Alle Suchergebnisse
  • Bücher
  • User
  • Gruppen
  • FAQs

Het verlangen van een Vrachtwagenchauffeur

Best.-Nr. 034-27 Von:
Het verlangen van een Vrachtwagenchauffeur

In mijn hart was er van kinds af aan een grote droom: Ik wilde vrachtwagenchauffeur worden en vrij zijn. Omdat men het vrachtwagenrijbewijs pas met 21 jaar kon halen, begon ik op 15-jarige leeftijd een opleiding als automonteur. In deze tijd leerde ik een leven kennen, dat totaal in contrast stond met mijn christelijke opvoeding.
Ik hield op om naar de Bijbelbespreking van de christelijke samenkomsten te gaan en wilde ook met Jezus niets meer te maken hebben. De christelijke opvoeding van mijn ouders had tot die tijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Maar nu waren kroeg, alcohol, sigaretten en het vloeken, dat ik mij had aangewend – mijn leven. Mijn ouders wilden dit niet accepteren. Om hen duidelijk te maken, dat ik met Jezus niets meer te maken wilde hebben, deed ik het volgende: Ik...


Von diesem Buch kannst Du online nur eine Leseprobe lesen, da es als ePub hochgeladen wurde. Du kannst das vollständige Buch aber downloaden.

Beiträge und Kommentare
Wichtiger Beitrag
Gelöschter User

Berkeley, CA

FB was developed as a heinous game for comparing female college students to
one another and letting frat boys vote for them or denigrate them based on how
""hot"" they were. How can you expect something that grew from this seed to be
ethical and trustworthy?
Pedophiles are fishing, grooming and entraping young girls 10-13 years old
every day Skype, FB etc. could care less I know from personal horrific
experience.
This... mehr anzeigen

1 Kommentar
Dieser Kommentar wurde gelöscht.
Um eine optimale Funktionsweise zu gewährleisten, verwendet unsere Website Cookies. Durch die Nutzung der Website stimmst Du der Verwendung von Cookies zu. Mehr Infos
OK
Top of page
Kein Miniaturbild Entfernen Bitte wähle einen Grund aus Bitte gib die Stelle im Buch an. de de_DE