Suchen
  • Alle Suchergebnisse
  • Bücher
  • User
  • Gruppen
  • FAQs

Hur kommer jag till himlen?

Best.-Nr. 120-57 Von:
Hur kommer jag till himlen?

Många människor förtränger frågan om evigheten. Till och med hos dem som funderar över sin egen död märker vi detta fenomen. Den amerikanska skådespelerskan Drew Barrymoore spelade som barn en huvudroll i fantasyfilmen ”E.T.- the Extra Terrestrial”. Drew som föddes 1975 sa vid 28 års ålder: ”Skulle jag dö före min katt, så ge henne min aska att äta. Då lever jag åtminstone vidare i min katt”. Personligen tycker jag att detta är både aningslöst och förfärligt!
På Jesu tid sökte sig många människor till Honom. De flesta kom med sina jordiska bekymmer:
• 10 spetälska som ville bli friska (Lukas 17:12-13),
• Blinda som ville kunna se (Matteus 9:27),
• Några som ville ha hjälp vid en arvstvist (Lukas 12:13-14),
• Fariséer som kom med en kuggfråga, om det var rätt att betala skatt till kejsaren eller inte (Matteus 22:17)....


Von diesem Buch kannst Du online nur eine Leseprobe lesen, da es als ePub hochgeladen wurde. Du kannst das vollständige Buch aber downloaden.

Stichwörter: 
Hur, kommer, jag, till, himlen, Extra, Lukas, Matteus, Honom, mästare
Beiträge und Kommentare
Um eine optimale Funktionsweise zu gewährleisten, verwendet unsere Website Cookies. Durch die Nutzung der Website stimmst Du der Verwendung von Cookies zu. Mehr Infos
OK
Top of page
Kein Miniaturbild Entfernen Bitte wähle einen Grund aus Bitte gib die Stelle im Buch an. de de_DE