Simeon van Witness

Von:
Simeon van Witness
Waar komt ik vandaan? Waarom ben ik hier? Waar ben ik gaan?

Sommigen hebben gevraagd deze "The Golden vragen" Man's bestaan. Simeon van Witness kan worden aangemerkt als een nieuw Age Fantasy, op basis van een familie die wonen in een toekomstige wereld en een vader zijn zoon voorbereiden op een toekomst die voor ons ligt. De primaire leer boek voor deze voorbereiding is de geschiedenis van een wereld die bekend staat als de aarde.

Beiträge und Kommentare
Wichtiger Beitrag
Langelaan

Je kan een Text niet gewoon overzetten met een Woordenboek. Ik heb Jarenlang Engels gesproken en gelesen. Woon in Duitsland waar ik me nu met het »Kasuk« heromslaag. De Text is en blijft in de Engelse of wat het ook was, Grammatik. ---Jij kanst helpen mij.--- Daar moet je zelf omschrijven. Of Probeer het met Google translate. Maar ook daar, het is uit een woordboek. en dat is logosch en niet wie de Taal creatief.

2 Kommentare
Dieser Kommentar wurde gelöscht.
Wichtiger Beitrag
marjon123158

Ben slechts aan de vierde bladzijde begonnen maar als dit een vertaling was uit het engels het was een slechte vertaling. Needs work!!!!

1 Kommentar
marshallwren

Dank je. Dit is wat ik nodig had om te weten. Ik gebruikte Microsoft Translator. Weet jij een beter Translator.

Um eine optimale Funktionsweise zu gewährleisten, verwendet unsere Website Cookies. Durch die Nutzung der Website stimmst Du der Verwendung von Cookies zu. Mehr Infos
OK
Top of page
Kein Miniaturbild Entfernen Bitte wähle einen Grund aus Bitte gib die Stelle im Buch an. de de_DE